tuinmeubelen

Lounge tuinmeubelen


Genieten het ganse jaar door in uw eigen tuin...Meer en meer speelt het outdoor living een belangrijkse rol in ons leven.De tuin is dan ook een belangrijk onderdeel geworden. Niet enkel op warme zomerdagen, maar het ganse jaar door willen zoveel mogelijk buiten zijn. Denk maar aan de eerste zonnestralen in de lente, de gezellige familiemomenten en die zalige barbecues met vrienden.Wij van PSC  willen u dan ook zoveel mogelijk inspireren om zo lang mogelijk te genieten van het het buitenleven in uw tuin. 
In ons  assortiment Outdoor furniture kan je kwalitatieve lounge sets , parasols & tuinmeubelen terugvinden. 


stay furniture
stay furniture

Stay furniture


Duurzame materialen .. verfijnd ontwerp


Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee aspecten die we hoog in het vaandel dragen. Als onze producten zijn dan ook gecreërd uit duurzame materialen die hun hoogstaande kwaliteit behouden,

jaar na jaar.

Gebalanceerd , licht en modern . Zo kan je elk ontwerp van onze lounge meubelen omschrijven De unieke framesvan onze producten zorgen voor een maximaal comfort zonder in te boeten op design. 

stay furniture

Stay furniture


Weerbestendig dankzij de Sunbrella®  stof...


De tuinmeubelen zijn bekleed met de unieke Sunbrella® stof. 


Die werkt vuil-en waterafstotend waardoor je meubelen in alle weersomstandighedenhet hele jaar door buiten kunnen blijven staan.

Bovendien kan je gerust genieten van je glas rode wijn in loungeset, want ook daar is de stof tegen bestand.

stay furniture
stay furniture